top of page

Activitatea de la curs / mobilitate

 Liceul teoretic Solomon Halita - Singeorz Bai participă într-o nouă mobilitate în cadrul "Proiectului de Acreditare Erasmus+ Learning programme for group activities" , de data aceasta în Polonia, orașul stațiune Krynica Zdrój. Participă 10 elevi însoțiți de prof. Hodoroga Florin și doamna director prof. Varvara Sîngeorzan.

Activități:

  • vizită la Școala Zespół Szkół Ponadpodstawowych im. Jana Pawła II, un liceu cu 5 specializări economice și altele teoretice și un curs de mediu pe probleme de reciclare la care au participat elevii noștri și elevii polonezi!

  • vizita orașului stațiune Krynica Zdrój;

  • ascensiune cu telecabina pe cel mai înalt vârf al zonei la cota 1111 m.

Orașul ne-a surprins cu spațiile verzi extinse, cu infrastructura balneară bine dezvoltată și cu numărul mare de turiști!

  • Elevii liceului nostru împreună cu cei de la Școala Zespół Szkół Ponadpodstawowych im. Jana Pawła II au derulat o activitate denumită UPCYCLING, prin care au reutilizat și confecționat din deșeuri diferite obiecte. Emoționant a fost faptul că aceștia au creat și felicitări cu mesaje în limba română și poloneză, dezvoltându-și astfel abilitățile de comunicare în limba engleză, și-au împărtășit abilități practice și creative, au socializat și au relaționat cu bucurie!

Profesori participanți

Dir. Varvara Sîngeorzan - Catedra de Limbi moderne
Hodoroga Florin - Catedra de Geografie

Dir. Varvara Sîngeorzan - Catedra de Limbi moderne
Hodoroga Florin - Catedra de Geografie
bottom of page