top of page

Activitatea de la curs / mobilitate

În cadrul mobilităților de tip Staff Mobility Courses and Training din Proiectul de Acreditare Erasmus+, cod 2022-1-RO01-KA121-SCH-000064280, aflat în al doilea an de de implementare, un grup de profesori ai liceului nostru a participat la cursul ICT FOR STUDENTS INCLUSION, între 11 și 17 februarie, în Istanbul și Konya, TURCIA.

Cursul a fost unul complex și complet în cee ce privește temele abordate: incluziunea școlară /social și competențele sec. XXI, au fost prezentate metode digitale de predare: Kahoot, Eduboom, Quizziz, Youtube, Ted Ed, Canva, Geogebra, dar și aplicate unele widget-uri educaționale: PlantNet, Language translator, Photomath, Comica, AR Real animals etc.

Tot în cadrul cursului colegii noștri au avut de realizat și prezentat materiale cultural-educative legate de simbolurile principale ale Turciei, de cultura, activitățile tradiționale și obiectivele turistice ale orașelor Istanbul și Konya.

Datorită mobilității Erasmus și programului acestui curs, profesorii LTSH au vizitat și descoperit importante obiective turistice de interes cultural: Parcul TopKapi, Piața Egipteană, Moscheea Albastră, Catedrala Hagia Sofia, Regiunea Cappadocia, Biserica ortodoxă de la Sile, Muzeul de Știință din Konya etc.

Îi mulțumim cu recunoștință doamnei prof. dr. Cojocaru Mihaela, formatorul colegilor noștri, pentru resursele și informațiile transmise, pentru modul excelent de desfășurare a cursului și a programului de pe întreaga perioadă a mobilității. A fost o gazdă excepțională, dedicată și implicată!

Ne dorim ca această nouă experiență Erasmus, derulată sub motto-ul ”Open doors, Open minds!”, să conducă, în plan educativ, la creșterea colaborării între profesori și la motivarea elevilor noștri în procesul de învățare.

Profesori participanți

Bindiu Lenuța, Buga Anamaria, Croitor Victoria, Gușă Octavia, Hodoroga Florin, Partene Florin, Sîngeorzan Varvara, Șteopoaie Daniela

Bindiu Lenuța, Buga Anamaria, Croitor Victoria, Gușă Octavia, Hodoroga Florin, Partene Florin, Sîngeorzan Varvara, Șteopoaie Daniela
bottom of page