top of page

Voi purta această experiență în suflet până în ultima mea zi de pe acest pământ. 

Mi-am schimbat complet părerea despre Turcia, am cunoscut o religie nouă, o cultură nouă și niște persoane pline de căldură și pasiune în ceea ce fac.  Am descoperit persoane minunate, locuri superbe și nu în ultimul rând o mică parte din lumea aceasta mare.        

Ionuț Cristurean

Bindiu Beniamin

”Pentru mine, a fost o experiență extraordinară, am vizitat locuri superbe, am cunoscut oameni minunați, am legat prietenii noi. Mi-au plăcut foarte mult stilul lor de a preda, școala lor, totul. Mă bucur că am avut această șansă. Sunt recunoscător pentru aceasta și sunt sigur că această experiență va rămâne mereu în sufletul meu!”

Aura Pui

”Wow ! Mă bucur extrem de mult că am avut ocazia de a participa la proiectul Erasmus. Turcia este o țară nemaipomenită, extrem de frumoasă, are o cultura diferită față de a noastră dar foarte interesantă. Oamenii sunt primitori și deschiși, iar elevii ne-au primit cu mult entuziasm și bucurie. După această experiență pot să afirm că mi-am schimbat părerea legată de Turcia, și în special de persoanele din această țară! Cu siguranță experiența acesta îmi va rămâne mereu întipărită în minte și suflet!”   

Scurtu Maria

”Această experiență este una de neuitat. Pe lângă faptul că am avut ocazia de a vedea cum funcționează școlile din Turcia,  am legat prietenii atât cu elevii de acolo, cât și între noi, participanții acestui proiect. Cu siguranța, nu voi uita această amintire deosebită!”
bottom of page